Image Image Image Image Image

QUI SOM

L’Espirall de Llum S.L. – EDL Creative Water, és una empresa nascuda a Catalunya l’any 2003 amb un camp d’acció tant nacional com internacional.

Hem treballat a España, França, Malàsia, i hem realitzat projectes a EEUU, Portugal, Orient Mitjà i Sud Amèrica entre d’altres.

EDL Creative Water, està especialitzada en Fonts Ornamentals, Llacs, Espectacles d’Aigua amb música, actors i qualsevol tipus d’element Audiovisual i Multimedia, Efectes Especials, Sales de Màquines, Interactivitat amb l’Usuari i tot el que estigui relacionat amb el món de l’aigua en la seva vertent més creativa.

EDL Creative Water, pertany a un grup empresarial anomenat
“Grupo Hado”, amb altres empreses relacionades amb el món del tractament d’aigua en la seva vertent més industrial i d’abastament.

Disposem de certificacions de Qualitat UNE-EN-ISO 9001 : 2008 i de Medi Ambient UNE-EN-ISO 14001:2004 de manera que garantitzem el nostre protocol de funcionament així com la nostra relació amb el Medi Ambient.

Com a empresa involucrada amb el nostre entorn i la nostra societat,             EDL Creative Water, forma part del grup d’empreses Socialment Responsables adherides al ” Global Compact “, programa promocionat per Nacions Unides per tal de crear una xarxa internacional d’empreses involucrades en la Responsabilitat Social i el respecte dels Drets Humans i es Recursos Naturals.

També formem part de diverses associacions relacionades amb el món dels parcs temàtics i la indústria de l’Oci com la IAPPA i la TEA.

De fet, tenim l’honor de formar part de la mesa directiva de la Divisió d’Europa i Orient Mitjà de la TEA, formant part d’una Xarxa de Professionals de Qualitat, relacionats amb el món de la indústria de l’oci.

També col·laborem de manera activa amb Universitats Españoles i Internacionals a unir el món Universitari amb el món Laboral.