Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
PROJECTES 3D PROJECTES 3D PROJECTES 3D PROJECTES 3D PROJECTES 3D PROJECTES 3D PROJECTES 3D

PROJECTES 3D

L’Espirall de LLum, S.L. – EDL Creative Water es busca la integració visual entre el gust per el disseny i el desenvolupament tècnic del dia a dia. Tots els processos de treball a l’obra estan prèviament simulats en entorns 3D fidedignes que ens permeten poder avançar-nos a les possibles contraindicacions a l’hora de fer les instal·lacions.

El nostre equip tècnic està en constant desenvolupament a la recerca de millores. Oferim els nostres productes de forma tècnica i en entorns virtuals molt gràfics i explícits perquè el client els pugui visualitzar i acabar d’emmotllar-los al seu gust i necessitats.

Entre les diferents opcions que ofereix el departament tècnic trobem aplicacions de realitat augmentada, integració dels entorns dissenyats a tabletes i mòbils, edició de vídeos amb simulacions de construcció per definir i coordinar l’estratègia d’instal·lació in-situ, aplicacions mòbils/vídeos de funcionament i “how-to” per al coneixement i manteniment de les nostres instal·lacions, simulacions de partícules de fluids i dinàmiques i animació d’entorns 3D.

EDL Creative Water ens agrada la feina que realitzem i procurem tenir el gust necessari per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients amb un plus d’estètica i funcionalitats indispensables avui en dia.

En resum :  tècnica , disseny i creativitat.