Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
SHOWROOM SHOWROOM SHOWROOM SHOWROOM SHOWROOM SHOWROOM

SHOWROOM

El nostre Showroom, inaugurat el passat mes de Novembre de 2011 per el molt honorable conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Lluís Recoder, es, per dir-ho d’aquesta manera, l’orgull de la família.

Inaugurat amb l’espectacle “SET” de Kiku Mistu, s’introdueix amb el dinamisme propi d’un espai apte per tot tipus d’espectacles amb possibilitats múltiples mesclant l’aigua amb llums, música, projeccions , actuacions en directe, dansa i molt més.

A més de ser el nostre banc de proves per la majoria dels productes i prototips fets a mida que oferim, és l’espai que ens permet desenvolupar al màxim i recrear la nostra creativitat amb shows que oferim en les visites dels nostres clients com a mostra del potencial a disposar i les múltiples possibilitats d’un espai tan únic a nivell nacional com es aquest.

Actualment, el showroom, es també un espai de co-working a disposició de diferents universitats i col·lectius per el desenvolupament de projectes multimèdia amb projecció d’abast internacional.